Professore Ordinario Istituto di Produzioni Vegetali Scarica il curriculum vitae Pietro Tonutti pietro.tonutti@santannapisa.it 050 883718 Complesso edilizio Sede Centrale Pubblicazioni Contributo su Rivista (92) Contributo in Atti Convegno (Proceeding) (53) Contributo in Volume (15) Curatela/Editing e Traduzioni (3) Vendrell Calatayud, Mario; Li, Xueqi; Brizzolara, Stefano; Tonutti, Pietro; Wang, Selina C. Storage effect on olive oil phenols: cultivar-specific responses Apre una nuova scheda del browser (2024) Tonutti, P.; Bonghi, C.; Drincovich, M. F.; Trainotti, L. Peach fruit growth, development, ripening and postharvest physiology Apre una nuova scheda del browser (2023) Modesti, M.; Brizzolara, S.; Forniti, R.; Ceccantoni, B.; Bellincontro, A.; Catelli, C.; Mencarelli, F.; Tonutti, P. Postharvest Ozone Fumigation of Grapes (cv Sangiovese) Differently Affects Volatile Organic Compounds and Polyphenol Profiles of Berries and Wine Apre una nuova scheda del browser (2023) Ordonez Trejo, E. J.; Brizzolara, S.; Cardillo, V.; Ruperti, B.; Bonghi, C.; Tonutti, P. The impact of PGRs applied in the field on the postharvest behavior of fruit crops Apre una nuova scheda del browser (2023) Modesti, Margherita; Marchica, Alessandra; Pisuttu, Claudia; Risoli, Samuele; Pellegrini, Elisa; Bellincontro, Andrea; Mencarelli, Fabio; Tonutti, Pietro; Nali, Cristina Ozone-Induced Biochemical and Molecular Changes in Vitis vinifera Leaves and Responses to Botrytis cinerea Infections Apre una nuova scheda del browser (2023) Shiriaev, Anton; Brizzolara, Stefano; Sorce, Carlo; Meoni, Gaia; Vergata, Chiara; Martinelli, Federico; Maza, Elie; Djari, Anis; Pirrello, Julien; Pezzarossa, Beatrice; Malorgio, Fernando; Tonutti, Pietro Selenium Biofortification Impacts the Tomato Fruit Metabolome and Transcriptional Profile at Ripening Apre una nuova scheda del browser (2023) Tonutti, P.; Brizzolara, S.; Beckles, D. Reducing crop losses by gene-editing control of organ developmental physiology Apre una nuova scheda del browser (2023) Calatayud, M. V.; Brizzolara, S.; Meoni, G.; Tenori, L.; Luchinat, C.; Tonutti, P. Effects of pre-processing cooling treatments of harvested olives on oil volatilome and quality parameters Apre una nuova scheda del browser (2023) Salame, E.; Brizzolara, S.; Rodrigues, M.; Iob, M.; Tonutti, P.; Ruperti, B. Ethanol fermentation and ethylene physiologyrelated genes expression profiles in Red Delicious apples stored under variable hypoxic conditions and protocols Apre una nuova scheda del browser (2023) Santin, Marco; Brizzolara, Stefano; Castagna, Antonella; Ranieri, Annamaria; Tonutti, Pietro Short-Term CO2 Treatment of Harvested Grapes (Vitis vinifera L., cv. Trebbiano) before Partial Dehydration Affects Berry Secondary Metabolism and the Aromatic Profile of the Resulting Wine Apre una nuova scheda del browser (2022) Load More